Kontakt

Adress Vagsmart AB - Svenska VCDS
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås
      
OBS! Vi tar pga. Covid-19 EJ emot spontanbesök på kontoret eller lagret.
Om du ska hämta en processad och betald order på plats behöver du först ha bestämt upphämtningsdatum/tid med kundtjänst via info@vcds.se.

Sommaröppettider vardagar, 09 - 12
  • 12/7 - 15/8
    Semestertider innebär att vi har kortare öppettid och mindre bemanning. Det kan innebära längre svarstider på e-post (jämfört med våra normala svarstid på 1 timme). Orders processas och skickas dagligen precis som vanligt. 
E-post info@vcds.se
  • Kundtjänst kan berätta mer om VCDS och dess funktioner, guida dig fram till rätt adapterval och hjälpa dig komma igång med din adapter. Du kan även vända dig till kundtjänst med frågor om din order, betalning, leveranstid eller reklamation.

  • Gäller ditt ärende support? Vi behöver ditt adapternummer samt en noggrann beskrivning av vad det är du vill göra / vad problemet är. Observera att vi inte kan assistera med detaljerad fordonsteknisk support, vi är ingen verkstad. Information om hur du går till väga med de vanligaste önskemålen finns att finna i Ross-Tech:s Wiki eller på Ross-Tech:s forum.

  • Under helger, aftnar och röda dagar besvaras ej e-post och vi processar ej orders. Då vi håller stängt hänvisas samtliga supportfrågor till Ross-Tech:s forum.
Telefon Vi hanterar sedan januari 2020 support- och kundtjänstärenden enbart via e-post. 


             

Bankuppgifter vid betalning till Vagsmart AB

Swish                                            1235808423
    
Bankkonto       8105-9 9443685020
    
IBAN SE02 8000 0810 5994 4368 5020
Bankens BIC SWEDSE-SS

VCDS nyhetsbrev

Vårt populära nyhetsbrev ger dig intressanta branschnyheter, produkt-information, tekniktips och mycket annat spännande för dig som redan använder VCDS eller bara vill veta mer om VCDS eller våra övriga produkter. Det är enkelt att prenumerera, bara uppge din mejladress i nedan formulär. Din mejladress är trygg med oss och vi spammar inte.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.