Äkta svensk VCDS

Vagsmart AB, även känt som Svenska VCDS, är utnämt av Ross-Tech LCC. till officiell ensam svensk distributör av VCDS. Det innebär att det är vi som importerar adaptrar från Ross-Tech LCC i USA, sköter översättningen av programmet VCDS från engelska till svenska samt utser våra återförsäljare i Sverige. 
Syftet med märket ÄKTA SVENSK VCDS är att märket ska ses som ett pålitligt bevis om att produkten som säljs är en korrekt produkt, importerad av Vagsmart AB, och ingen kopia. Märket visar att Vagsmart AB har godkänd återförsäljaren enligt de riktlinjer som finns för återförsäljare, vilket garanterar en trygg affär för kunden.

Endast av Vagsmart AB godkända återförsäljare har rätt att använda märket i sin marknadsföring samt i sin övriga marknadsföringskommunikation. Återförsäljare som saknar den varumärkesskyddade symbolen ÄKTA SVENSK VCDS är inte en godkänd Ross-Tech-återförsäljare i Sverige och har därmed inte tillgång till information, support och uppgraderingar på svenska. Vagsmart AB frånsäger sig också allt ansvar för produkter köpta av inte godkända återförsäljare.

Leta efter symbolen ÄKTA SVENSK VCDS när du ska köpa VCDS med tillhörande adapter. Då vet du får en officiell licens från Ross-Tech som är såld av en officiell distributör till Ross-Tech. 

  • Garanterar att samtliga funktioner i VCDS fungerar
  • Garanterar att VCDS kan uppdateras
  • Svensk programversion av VCDS
  • Support på svenska
  • Garantihantering på svenska


Varning för piratkopior

VCDS från Ross-Tech är ett av världens mest utbredda diagnostiksystem. Tyvärr förekommer även en hel del piratkopior på marknaden. Piratkopior har ofta ett lägre pris som förstås kan verka lockande, men vi vill varna för att det kan bli mycket kostsamt. I bästa fall är en pirat-kopia en gammal version av en produkt. Den är då hackad och kommer därför inte att kunna uppdateras. I värsta fall får du en produkt som inte fungerar överhuvudtaget eller en produkt som förstör din bil vid användning.

Svenska återförsäljare, kontrollerade och godkända av oss, som säljer adaptrar som fungerar med den svenska versionen av VCDS ser du i vår lista "Godkända återförsäljare" på denna sida. Köper du adapter via våra återförsäljare eller via oss så får du alltid en äkta VCDS-adapter och korrekt programvara på svenska.

                         

* Den svenska programversionen är i huvudsak på svenska, men det kan förekomma delar på t.ex. engelska då programmet är under ständigt utveckling och därmed under ständig översättning.

Godkända återförsäljare

Eftermontering i Karlstad AB
Skårevägen 63
653 50 Karlstad

Telefon. 020-10 50 52
E-post. kundtjanst@eftermontera.se
Webb. www.eftermontera.se


Autel Sverige
Per Håkanssons väg 36,

24138 Eslöv

Telefon. 040-54 64 01
E-post. info@autel.se
Webb. www.autel.se


Nascom AB
Gudhemsvägen 13

52132 Falköping

E-post. mail@nascom.se
Webb. www.nascom.se


Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

Telefon. 0300-742 20
E-post. sales@hellstengears.com
Webb. www.hellstengears.com

Tillagd i varukorgen