Äkta svensk VCDS

Leta efter symbolen ÄKTA SVENSK VCDS när du ska köpa VCDS med tillhörande adapter. Då vet du får en officiell licens från Ross-Tech som är såld av en officiell distributör till Ross-Tech.

  • Garanterat att samtliga funktioner i VCDS fungerar
  • Garanterat att VCDS kan uppdateras
  • Svensk version av VCDS
  • Support på svenska
  • Garantihantering på svenska

Vagsmart AB är ensam svensk importör av produkter från företaget Ross-Tech LLC. Syftet med ÄKTA SVENSK VCDS är att märket ska ses som ett pålitligt bevis om att produkten som säljs är en korrekt produkt, importerad av Vagsmart AB, och ingen kopia. Märket visar att Vagsmart AB har godkänd återförsäljaren enligt de riktlinjer som finns för återförsäljare, vilket garanterar en trygg affär för kunden. Endast av Vagsmart AB godkända återförsäljare har rätt att använda märket i sin marknadsföring samt i sin övriga marknadsföringskommunikation.

Återförsäljare som saknar den varumärkesskyddade symbolen ÄKTA SVENSK VCDS är inte en godkänd Ross-Tech-återförsäljare i Sverige och har därmed inte tillgång till information, support och uppgraderingar på svenska. Vagsmart AB frånsäger sig också allt ansvar för produkter köpta av inte godkända återförsäljare.

Tveka inte att kontakta oss om du kommit i kontakt med en icke godkänd återförsäljare i Sverige. 

Godkända återförsäljare i Sverige

Eftermontering i Karlstad AB
Skårevägen 63
653 50 Karlstad

Telefon. 020-10 50 52
E-post. kundtjanst@eftermontera.se
Webb. www.eftermontera.se


Hellsten Växellådor AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

Telefon. 0300-742 20
E-post. sales@hellstenvaxellador.se
Webb. www.hellstenvaxellador.se

Laitis AB
Hummergatan 4
973 34 Luleå

E-post. kundtjanst@laitis.se
Webb. www.laitis.se

 

 

 

 

Kundtjänst VCDS

Kundtjänst kan berätta mer om VCDS och dess funktioner, guida dig fram till rätt adapterval eller hjälpa dig med allmänna supportfrågor kring VCDS eller gällande din adapter och dess funktioner. Du kan även vända dig till kundtjänst med frågor om din order, betalning, leveranstid eller reklamation.
Kontakta oss...
Skapa supportärende...