*** Adaptern har utgått ur vårt sortiment. ***

Vanliga frågor om AI

Kan AI USB+CAN-adaptern hantera alla bilmodeller?
AI USB+CAN-adaptern är begränsad vad gäller att hantera bilar från 2017 års modell och framåt då då styrmodulernas adressökning har gått från två-siffrig till fyr-siffrig. Detta innebär att adaptern inte kan utföra en fullständig Auto Scan på bilar, årsmodell 2017 och framåt.

Varför säljer vi en tyskproducerad adapter?
Det finns flera skäl till varför vi säljer en tyskproducerad adapter, snarare än en usa-producerad adapter, men de viktigaste tre skälen är:

• Kortare leveranstid till oss, och därmed till kund.
  • Längre garantitid.
  • Robustare hölje vilket gör att adaptern håller längre.

Startinstruktion för AI

1. Installera programmet VCDS på datorn

¤ Om du har fått en USB-sticka med programmet VCDS

• Installera programmet på din dator.
  • Dubbelklicka på den självuppackande VCDS-filen och följ instruktionerna.
  • VCDS samt drivrutin för USB installeras på datorn.

¤ Om du saknar USB-sticka med programmet VCDS

• Ladda ner VCDS från vår nedladdningssida
  • Dubbelklicka på den nedladdade filen.
  • VCDS samt drivrutin för USB installeras på datorn.

2. När programmet är installerat

AI-USB+CAN: "Interface: Not found!"
Användare som har använt en äldre version av VCDS och hämtat en nyare version har ibland fått problem med ett irriterande felmeddelande. Problemet uppstår då den nya versionen ibland lägger sig i annan mapp än den äldre versionen vilket gör att drivrutinerna till AI-adaptern inte fungerar.
Hur löser man problemet?
> Gå till vår guide... (längst ner på sidan)

*** Adaptern har utgått ur vårt sortiment. ***